Bestelbusjes

Extra informatie MyFleetDeal

Uiteraard hoef je de MyFleetDeal aanbiedingen niet één op één te bestellen, het kan zijn dat je wat meer of minder uitingen wilt dan de omschrijving aangeeft. Door dit aan te geven bij de aanvraag kunnen wij er rekening mee houden in het ontwerp en met de offerte.

De bestickeringen worden aangeboden in snijvinyls. Dat houdt in dat er afhankelijk van de bedrijfskleuren, bijpassende kleuren in vinylmaterialen worden gezocht. Is het logo of bijbehorende decoratie in full-colour of is er een kleur dat niet matcht met de vinylkleuren, dan geven wij dat aan in de offerte. Deze kleur of kleuren worden dan eerst full-colour geprint waarna de signing contour gesneden wordt.

MyFleetDeal voorwaarden

De vaste MyfleetDeals zijn alleen van toepassing als automodellen alsook de stickersets éénduidig in kleur en maatvoering zijn. Getoonde verhoudingen op de aangeleverde opmaakschetsen zijn leidend als maximummaten bij wijzigingen.

Gratis gebruik maken van de montageservice op jouw locatie? Dat kan! Wel onder voorwaarde dat bestickeren op 1 dag op één locatie naar keuze in een overdekte (in de koude maanden verwarmde) werkomgeving met een elektriciteitspunt mogelijk is. Afhankelijk van het gekozen pakket en voertuig kunnen dit ook meerdere dagen omvatten. Dit wordt door ons aangegeven in de offerte.

Meer weten over MyfleetDeal? Bel ons gerust: 023-785 48 76.

Bestickerde truck

Kwaliteit waar wij voor staan

Wij vinden het belangrijk dat wat we doen, goed doen.
Met passie voor het vak en een gedegen vakkennis.

Bestickering garantie
7-10 jaar garantie

7-10 jaar garantie op bestickeringen

LED garantie
5 jaar garantie

5 jaar garantie op lED-lichtreclame

Ontwerp en styling
Ontwerp & Styling

Vakkundige ontwerp & DTP service

Promotiematerialen
Promotiematerialen

Materialen voor werkplek, interieur en beurs

Wij helpen graag om
jouw branding compleet te maken.
Wat kunnen we voor je doen?