Outdoorsigning op gebouw

Surveybezoek in Nederland

Werk waarbij essentiële maten en informatie opgenomen dienen te worden, wordt een surveybezoek voor afgelegd. Bij offertes op afstand (d.m.v. van foto's en aangegeven maten) wordt dat na goedkeuring van de offerte gedaan en vooraf bij offertes waarbij constructieve elementen en aansluitingen van toepassing zijn. De survey wordt uitgevoerd door een ervaren en gespecialiseerde monteur.

Voorafgaand aan de survey zullen wij deze kosten voorleggen en zijn afhankelijk van de reistijd en werk. Mochten de maten bij een voorafgaand locatiebezoek direct opgenomen kunnen worden bij lagere objecten dan 2,5 mtr vanaf de grond of bereikbare verdieping, dan gebeurt dit uiteraard kosteloos.

Voertuigreclame op locatie

Als ondernemer ben je altijd druk in de weer, net als de rest van het personeel. En daarbij is het ook nog eens van belang dat de voertuigen zo kort mogelijk stil staan. Geen probleem, optioneel bestickert onze montageservice op elke locatie door heel Nederland.

Het enige wat wij nodig hebben is een schone overdekte (in de koude maanden verwarmde) werkomgeving en een elektriciteitspunt, dat is alles!

Geef bij de offerteaanvraag aan waar het voertuig bestickerd moet worden, en de kilometervergoeding wordt apart meegenomen in de offerte. Is het totaalbedrag hoger dan € 850,00 excl. BTW? Dan komen wij kosteloos voorrijden!

Bestickerd busje

Kwaliteit waar wij voor staan

Wij vinden het belangrijk dat wat we doen, goed doen.
Met passie voor het vak en een gedegen vakkennis.

Bestickering garantie
7-10 jaar garantie

7-10 jaar garantie op bestickeringen

LED garantie
5 jaar garantie

5 jaar garantie op lED-lichtreclame

Ontwerp en styling
Ontwerp & Styling

Vakkundige ontwerp & DTP service

Promotiematerialen
Promotiematerialen

Materialen voor werkplek, interieur en beurs

Wij helpen graag om
jouw branding compleet te maken.
Wat kunnen we voor je doen?