Nieuws

Vrachtwagen dode hoek signalisatie
30 december 2020

Dodehoek signalisatie vanaf 1 januari verplicht in Frankrijk

Om dodehoek ongevallen verder terug te dringen moeten alle zware voertuigen, vrachtwagens, bussen, boven de 3,5 ton vanaf 1 januari 2021 in Frankrijk een dodehoekwaarschuwingssticker op hun voertuig aanbrengen zodat deze zichtbaar is aan beide zijkanten en achterkant van het voertuig.

Niet-nakoming van de verplichting wordt beboet met een boete van Klasse 4 (minimaal 90 euro).Trucks met eigen signalisatie krijgen een overgangslimiet van 1 jaar.

Je kunt bij ons de benodigde stickers (17 x 25 cm) bestellen per set van 3 stuks voor € 10,00 excl. BTW en verzendkosten.

30 december 2020

Gevelsigning voor Blue Water Shipping in Hoofddorp

Mooie strakke gevelletters sieren sinds afgelopen maand de gevel van Blue Water Shipping in Hoofddorp op. Deze signing is van ontwerp, aanmaak documenten tbv de gemeenteaanvraag, tot en met de montage door ons gerealiseerd.

Deze aluminium boxletters van 70 en 35 cm hoog hebben een dikte van 8 cm en zijn in de gewenste RAL-kleur gespoten. Doordat de letters uit 2 componenten bestaan, een onderlaag en een boxlaag, kunnen deze blind gemonteerd worden zodat er geen bevestiging zichtbaar is met als resultaat, een mooie representatieve 3D signing voor een duidelijke herkenning.

Gevel met outdoorsigning
Laadpaal BP Kerkhof
30 december 2020

Laadpaal- en wandsigning voor BP Kerkhof & Zn Den Haag

BP Kerkhof & Zn heeft afgelopen zomer als eerste particuliere pompstation een waterstof tankstation geopend in Den Haag met OrangeGas als retailpartner. Wij hebben voor dit station o.a. een mooie wand van 12 x 2.60 mtr. ontworpen en geproduceerd bestaande uit DiBondplaten en full-colour prints.

Naast deze wandsigning is ons gevraagd om de wanddecoratie verder door te trekken rondom het toekomstige Laadpuntplein. Met een gezamenlijke breedte van 24 mtr. hebben wij deze nieuwe signing voorzien van een kleurrijk en sprekend geheel. Ook hebben wij het ontwerp en de bestickering mogen uitvoeren van de eerste van de in totaal 7 fastchargers.

Wij helpen graag om
jouw branding compleet te maken.
Wat kunnen we voor je doen?