Montage door heel Nederland

Geen tijd of vindt u het te ver weg? Dan komen wij toch naar u!

Als drukke ondernemer bent u altijd in de weer, net als de rest van uw personeel. En daarbij is het ook nog eens van belang dat uw voertuigen zo kort mogelijk stil staan. Geen probleem, optioneel bestickert onze montageservice op elke locatie door heel het land.Het enige wat wij nodig hebben is een schone overdekte (in de koude maanden verwarmde) werkomgeving en een elektriciteitspunt, dat is alles!

Geef bij de offerte aanvraag aan waar het voertuig bestickerd moet worden, en de kilometervergoeding wordt apart meegenomen in de offerte. Bij bedragen vanaf € 850,00 (excl. BTW) komen wij kostenloos voorrijden.

Het kan ook zijn dat u een basic- of medium belettering prefereert en dat u geen tijd heeft om bij ons langs te komen. Dan zijn in sommige gevallen de kosten van kilometrage ten opzichte van de belettering niet in verhouding. Ook dat hoeft geen probleem te vormen. Bij geen spoed delen wij bepaalde dagen in de maand zo in dat wij meerdere auto’s verspreid door een bepaalde regio inplannen zodat de bijkomende kosten niet meer dan maximaal € 35,00 (excl. BTW) bedragen, ongeacht waar uw gewenste locatie zich in Nederland bevindt. Ook dat is de service van Dsignz Vorm, Sign & Print.

Interesse in voertuigbestickering? Klik voor een prijsindicatie van uw type voertuig op de button hieronder.

Directe prijsindicatie!
Montage foto