Klantenservice

Voor het autobeletteren
Kan ik de kleuren vooraf bekijken?

U mag altijd langskomen om uit de kleurenwaaiers van de folie een exacte kleur te kiezen. Wel graag van tevoren aangeven wanneer u langs wilt komen.

Moet mijn auto met een speciaal product schoongemaakt worden voor de belettering?

De auto moet wasstraat-schoon en vetvrij worden aangeleverd, dus kies absoluut geen waxprogramma bij het wassen. Wordt de auto vuil aangeleverd dan worden alleen de delen schoongemaakt die bestickerd moeten worden. De extra tijd die wij hier aan besteden wordt achteraf doorberekend.

Moet de auto schoon zijn bij aanlevering voor de belettering?

De auto moet wasstraat schoon en vetvrij worden opgeleverd (kies geen waxprogramma bij het wassen)

Op mijn voertuig zitten oude stickers, kunnen jullie deze verwijderen?

Uiteraard kunnen wij dit doen, echter kunnen wij hier van tevoren geen offerte van maken, wel een tijdsindicatie. Dit omdat de ene folie zich makkelijker laat verwijderen dan de andere. Dat geldt ook voor de achtergebleven lijmresten die verwijderd moeten worden. Verder zijn wij niet aansprakelijk voor mogelijke schade aan de lak wanneer een auto ontstickert wordt. Het kan namelijk zijn dat de auto een schadeverleden heeft en bestaat er een minieme kans dat bij de overgespoten delen de bovenste 'blanke' laklaag loslaat.

Waarom is er soms een afdruk van oude belettering zichtbaar?

Wanneer een auto nieuw is en daarbij gelijk bestickerd is, is de lak daaronder helemaal gaaf. Na verloop van tijd verweert de autolak enigzins en verschijnen er lichte 'waskrasjes'. De delen die bestickerd zijn, blijven uiteraard al de tijd ongeschonden. Wanneer de stickers verwijderd zijn kan het lijken dat er nog een afdruk zichtbaar is. Dit is sterk afhankelijk van de kleur van de auto en kan worden opgelost door de lak te laten polijsten door een gespecialiseerd bedrijf.

Welke garanties geeft Dsignz Vorm, Sign & Print op belettering?

Wij leveren standaard 5 jaar op montage van de belettering en minimaal 5-7 jaar op de folie afhankelijk van de gekozen folie.

Kunnen jullie en ontwerp maken?

Ja na ontvangst van het logo en de specificaties van de auto ontwerpen wij gratis een logovoorbeeld op de gewenste auto. Bij een uitgebreider ontwerp rekenen wij kosten voor het ontwerp.

Het autobeletteren
Hoe lang duurt het om mijn auto te beletteren ?

De tijd is afhankelijk van het gekozen ontwerp. In de meeste gevallen is een gemiddelde auto binnen 1 werkdag klaar. Bij een complete autowrap is dit meestal 2 werkdagen die wij er voor aanhouden om alles goed af te werken.

Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

Optioneel bestickert onze montageservice op elke locatie door heel Nederland. Het enige wat wij nodig hebben is een schone overdekte (in de koude maanden verwarmde) werkomgeving en een elektriciteitspunt. Uiteraard spreekt het voor zich dat er voldoende ruimte wordt aangeboden om de bestickering zonder belemmeringen aan te kunnen brengen.

Is het mogelijk zelf de stickers aan te brengen op het voertuig?

Ook dat is mogelijk. Wij leveren de benodigde bestickering en daarbij de tekening. Echter is het geheel voor eigen risico en vervallen de garanties die wij bieden op vakkundige montage.

Na het autobeletteren
Moet ik kleurverandering melden bij de RDW?

Dat is afhankelijk van het type voertuig. Personenautoís die compleet in vaste kleur(en) gewrapt zijn, met of zonder verdere belettering moeten altijd een kleurverandering melden bij de RDW. Deze regels gelden alleen voor voertuigen waarbij de kleur van het voertuig in het kentekenbewijs vermeldt staat.

Wanneer kan ik mijn auto weer wassen?

De bestickering van een voertuig heeft altijd een paar dagen nodig om uit te harden. Daarom hanteren wij een periode van 1 week voordat het voertuig weerdoor de wasstraat mag. Echter is het niet aan te bevelen om de bestickering schoon te spuiten onder hoge druk. De kans kan bestaan dat de bestickering beschadigd en losraakt. Dit geldt zeker voor het spuiten onder hoge druk met verwarmd water.

Hoe kan ik de afspraak voor een bestickering verzetten?

U dient uw afspraak minimaal 48 uur van tevoren te verzetten wanneer u verhinderd bent. U kunt contact met ons op te nemen via mail of telefoon. Uitsluitend tijdens kantooruren.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact met ons op.

Telefoon

Direct een medewerker spreken? Bel ons.

075 - 684 04 74
Mail

Jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail.

info@dsignz.nl