Onze diensten

Autobestickering

Autoreclame is een zeer efficiënte investering, iedere dag bekijks en veel goedkoper dan wekelijks adverteren in een krant of magazine. Dan is het natuurlijk ook van groot belang dat de belettering van bijvoorbeeld een auto, bedrijfswagen of wagenpark een een herkenbare uitstraling heeft. Dat kan van strak zakelijk tot opvallend en uitbundig.

Of er alleen een bedrijfsnaam op de auto moet komen te staan of een full-size autobestickering, alles is mogelijk. Is er bijvoorbeeld ook wel eens gedacht aan carwrapping? Carwrapping betekent dat een auto of bestelwagen volledig wordt ingepakt met zelfklevend vinyl. Gekozen kan er worden uit een ruim assortiment aan kleuren, of dat de gehele wagen wordt voorzien van een originele uitstralingin full-colour. Bijkomend voordeel is dat de originele autolak voor jaren goed beschermd is. Nieuwsgierig naar de kosten? Check onze paketten voor een indicatie!

Truck- en trailerbestickering

Als ondernemer in de transportsector is het belangrijk om boven de massa uit te springen. Zeker nu het vervoer van goederen weer flink toeneemt. Wij kunnen bijdragen aan úw herkenning. Vanaf ontwerp tot de uitvoering ervan.

Zo kan bijvoorbeeld een frisse aanpassing van een bestaande bedrijfsindentiteit - of een compleet nieuw uiterlijk door ons bedacht en uitgewerkt worden. Vanaf logo, de vloot-trim, tot bijvoorbeeld de gevelreclame aan toe. Dat geldt natuurlijk ook voor opleggers. Separaat of in combinatie met de truck. Vergroot de eigen naamsbekendheid of rijdt met een krachtige boodschap van een vaste client of adverteerder. Met een complete full-colour uiting wordt de oplegger getransformeerd tot een rijdende billboard met een dagelijks bereik van duizenden passanten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor informatie of advies!

Autoruit blindering

Autoruiten tinten is een vak apart. Dit vraagt om deskundige vakkennis en ervaring. Wij plaatsen het vakkundig én het kan gelijk worden meegenomen bij een belettering.

Bij tinten geldt een van de wettelijke eisen dat de voorruit en de ruiten van de voorportieren altijd een lichtdoorlaatbaarheid moeten hebben van minimaal 55 procent. De ruiten van de achterportieren en achterzijde mogen echter zonder limiet worden getint. Tintfolies worden gebruikt om een auto te verfraaien en de warmte buiten te houden, maar wordt ook gebruikt om waardevolle spullen of gereedschappen buiten het zichtveld te houden in bijvoorbeeld bedrijfswagens.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsfolie van Johnson Windowfilms in de gradaties van 5% (95 % getint), 20% (80% getint) of 35% (85% getint).

DOWNLOAD DE PRIJSLIJST

Fleetmarking

Het bestickeren van een wagenpark is één van onze diensten waarbij een goede planning van groot belang is, de kosten zo laag mogelijk te houden en zorgen dat we snel en efficiënt reageren bij schade of uitbreiding van het wagenpark.

Wij bestickeren uw auto's, vrachtwagens of andere vlooteenheden in de gewenste trim. Eerst worden bij meerdere modellen alle wagens ingedeeld qua lay-outs, waarna het tijdsbestek doorgenomen wordt en de eenheden ingepland en teams samengesteld.

Het is nauurlijk ook mogelijk om in het geval van een restyling de oude voertuigen middels een natuurlijk verloop uit te laten vloeien en de nieuwe voertuigen te voorzien van een nieuwe stijl. Daarbij speelt de tijdsdruk een minder prominente rol.

Ontwerp en styling

Een bedrijf of product onder de aandacht brengen bij uw doelgroep begint bij een goed ontwerp. Elke stijl is bij ons in creatieve handen, van eenvoud tot Over-the-top.

Wij verzorgen o.a. logo’s en bedenken de styling voor auto’s, trucks, trailers en gevels. Met betrekking tot trailers en reclamedoeken kunnen wij ook een passende advertorial ontwerpen. De uitdaging om de bekendheid en/of omzet te vergroten wordt daarmee ook de onze!

Naast het ontwerpen van nieuwe huisstijlen leggen wij ons ook toe aan restyling. Een oud logo of een gedachtegoed achter een bepaalde styling hoeft niet per definitie de prullenbak in. Een frisse aanpassing of een nieuw ontwerp met oude stijlelementen kan meer dan genoeg zijn om het bedrijf weer volop in de spotlights te zetten!

Gevel- en lichtreclame

Gevelreclame is het eerste zichtpunt van een bedrijfspand, winkel, of kantoorgebouw. Een goed verzorgde en effectieve geveluiting en/of raamdecoratie zorgt voor een professionele indruk bij toekomstige klanten en zakenrelaties.

Wij leveren en plaatsen naar wens kunststof of edelmetalen 3-D teksten en logo’s, aluminium doosletters en logo’s, frames met reclamedoeken en reclameborden. verlicht of onverlicht. De verlichte doosletters en logo’s zijn voorzien van energiezuinige LEDs. Naar wens naar voren of naar achteren uitgelicht voor een opvallende of chique presentatie.

Naast gevelreclames voorzien wij ook in verdere aanpak van bijvoorbeeld bedrijfsterreinen. Denk aan vlaggenmasten, bebordingssystemen en reclamezuilen tot max. 6 meter hoog. Van advies tot plaatsing, wij zorgen voor het perfecte plaatje!

Wandvisuals

Al eens over gedacht om een ruimte of een kale muur met behulp van prints tot een echte eye-catcher te maken? Textielframes zijn een unieke combinatie tussen textiel en een aluminium profielraam en combineert tevens een elegante uitstraling met de mogelijkheid om de visuals snel en eenvoudig te verwisselen. Deze zijn ook verlicht te verkrijgen d.m.v. LED’s. Duurzaam en met maar liefst 50% minder elektriciteits- verbruik. Haarscherpe beeldkwaliteit tot een maximale breedte van maar liefst 320 cm.

Ook decoratieve uitingen op de muur zelf vindt zijn populairiteit bij bedrijven en kantoren. Naast het gebruik van beprintbare behangsoorten en stickermaterialen hebben wij ook Airtex® in het assortiment. het materiaal scheurt niet, kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken, B1-brandvertragend en krasvast. Maar het mooiste voordeel is dat het naadloos kan worden aangebracht. Kortom; time to expose!